Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Köpingebro IF F-97/98

Följ

F-97/98

Följ oss för uppdateringar
Följ
Köpingebro IF
Fotboll
F-97/98
F13 Sv C Vår

Match

ÖT Smygehuk FF

0 - 13
Smygehamns IP
23 april 2010
00:00

Köpingebro IF

Referat

Referat: ÖT Smygehuk FF - Köpingebro IF

Då var seriepremiären avklarad för SUPERETTAN i F13 Sv C 7-manna.

Borta match på en solig fotbollsplan i Smygehamn. Med oss hade vi 10 heltaggade tjejer. För dagen var tre F99 inlånade Moa P, Emmy H, och Fanna G.

Lite omyta roller på planen då Titti var målvakt och Nellie som utespelare.

Köpingebro är ivriga...lite för ivriga i början, alla är på hugget och lite övertända. Massvis med skott på mål men bollen slinker förbi stolpen otaliga gånger.

Men efterhand lugnar tjejerna ner spelet och tar tag i matchen och vårdar bollen bättre. Första målet kommer från Antonia som spelar back som följer med upp i spelet och sätter premiär målet från halvplan..

Det rullar sen på bra, mål nummer två gör vår inlånade 99 Fanny. Efter första halvlek leder Köpinge med 5 noll.

Andra halvlek och nu har vinden ökat på och tjejerna får jobba i motvind men det har ingen betydelse....det ena målet efter det andra trillar in, nu vet jag inte längre i vilken ordning målen kommer. Slutresultat Köpinge vinner med 13 noll.

Moa O spelade vänsterback hela matchen (60min)och gjorde det mycket bra,många fina brytningar,följde med bra upp i spelet, pratade,löpte ikapp motståndarna och vann tillbaks bollen många fina passningar och ett snyggt mål.

Sofia lagkapten för dagen spelade både som höger mittfältare och back. Var inblandade i många närkamper & krigade lade perfekta hörnor.

Nellie och Hanna våra 98 var på hugget och båda spelade som anfallare och på mittfältet, båda är följsamma och vinner mycket boll samt följer med i anfallen och hjälper till hemmåt. Nellie var målsugen och gjorde 4 mål. Hanna visade att hon kan finta det blev både kroppsfinter och step over Hanna var oxå målsugen och bommade först 8 chanser men till sist fick hon in två mål.

Cassandra och Antonia spelade med lite överallt de hann med att vara anfallare,mittfältare och backar. Cassandra hade mycket bra pasningar och var assist till en hel del utav målen, hade själv en del avslut men bollen ville inte som Cassy.

Antonia med sin fina blick för spelet med bra löpningar, Tånan som oxå är bra på att finta och komma förbi. Liksom Nellie gjorde Tånan 4 mål.

Våra inlånade 99 kämpade på och stöttade laget bra. Fanny spelar likt en fluga som fått en sockerkick, Fanny som dessutom gjorde dagens första mål.
Emmy som till en början var lite försiktigare men efterhand tog för sig mer och mer, bra jobbat Emmy.
Moa spelade både som back och på mittfältet. Man kan inte tro att det bara är ett år sen Moa började på fotboll. Moa är både löpstark och har blick för spelet och som back bra på att ta bollen från motståndarna.

Har jag glömt någon?? Javisst ja! våran målvakt Titti. I halvlek så var Titti lite rastlös, vi alla vet att Titti gillar att springa. Jag sa till henne att har du läge så våga gå själv. Njäe....det vågar jag inte fick jag till svar. När det återstår fem minuter frågar Titti hur lång tid det är kvar. Jag förstod med en gång att nu händer det något.

Titti ligger långt ut på egen planhalva och får bollen, hon upptar en hastighet på 60km i timmen och går mot mål och skjuter stenhårt men missar målet. Men det är inte slut än. Nytt försök...med samma hastighet rusar hon mot mål slår en passning till Tånan på högerkanten, Titti löper snabbt fram i banan mot mål och får en perfekt passning utav Tånan som Titti sen stenhårt placerar i mål.

Mycket bra spelat allesammans i denna premiär match.
Tack till F99 orna ni var duktiga & det var trevligt att få ha med er.